Kytkinpaneelin kaappiin tuli hiukan lisää tavaraa. Vasemmassa laidassa 12V ulosotto, tällä hetkellä jääkaappia varten. Oikeassa laidassa on vesitankin ja päädieseltankin mittarit. Kummankin tankin anturi on ultraäänianturi eli ei liikkuvia osia. Tätä varten piti tehdä tarkistusluukkujen kansiin (4mm teräs) 34mm reiät ja viisi reikää 6mm pulteille. Niihin tein kierteet niin ei tarvinnut sählätä mutterien kanssa. Viisas anturi leikkii perinteistä 0-180ohm vastusanturia.

Vesitankin ultraäänianturi paikoillaan vesitankin tarkistusluukun kannessa

Nimenomaa se leikkii josta syystä uudet VDO mittarit jotka ovat ulkoasustaan huolimatta digitaalisia eivät ko. anturien kanssa tulleet toimeen. Mittarit vaihtuivat Bilteman perinteisiin oikeisiin analogiamittareihin joiden kanssa anturit toimivat hyvin. Päivädieseltankin mittari on vielä pilssitiloissa mutta se siirtyy jossain vaiheessa moottorin hallintapaneeliin jossa on kierrosluku- ja lämpömittari. Toinen uusi mittari tulee olemaan öljynpaine, mutta moottorin paneelista myöhemmin.

Keskellä olevat punaiset ja vihreät merkkivalot kertovat läpivientihanojen tilan, punainen=auki ja vihreä=kiinni. Ariadnen uusissa Truedesignin hanoja saa kahta eri mallia, normaali ja toisena vaihtoehtona malli jossa on hanan asennon monitorointimahdollisuus. Ja sellaiset tilasin, Nyt ei enää tarvitse muistella onko jokin läpivientihana auki vai kiinni, kaikkien viiden hanan tilanne selviää yhdellä vilkaisulla. Perin bueno! Kaksi vasemmanpuoleista hanaa joiden punainen merkkivalo kuvassa palaa ovat sitloodan tyhjennyshanat, kolme hanaa jotka näyttävät vihreää ovat pentterin imu- ja poistohana ja WC poisto.